Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Exposició "Barcelona flashback. Síntesi històrica"

Inici: 29/03/2023
Fi: 31/12/2024 Detall
MUHBA Casa Padellàs
Barcelona Detall
Descripció

"Barcelona Flashback. Síntesi històrica" és l’exposició nuclear de la xarxa d’espais que conformen el MUHBA situada a la Casa Padellàs, amb una proposta flexible, oberta i interrogativa sobre els relats urbans de Barcelona.

 

Una exposició experimental de síntesi, en renovació constant, que mostra la trajectòria bimil·lenària de Barcelona amb un mètode de lectura històrica interrogativa de documents, objectes, arquitectures i paisatges. És, alhora, un projecte de recerca internacional sobre el kit mínim de coneixement i representació urbana per exercir el dret a la ciutat.

 

La mostra es basa en les col·leccions del MUHBA i és el punt de partida de les 55 sales del Museu en les seves 19 seus distribuïdes per Barcelona. Hi entreu pel mirall, com en el somni d’Alícia imaginat per Lewis Carroll, i en podreu sortir pel túnel del temps.

 

Amb aquesta exposició, el MUHBA s’afegeix als museus de ciutat europeus que estan assumint el repte d’oferir una síntesi de qualitat i mostrar, en clau interrogativa, la metròpoli en no més de 90 minuts. La proposta apunta directament a un canvi radical en la manera de veure i visitar la ciutat.

 

L’exposició tenia un centenar d’objectes en la seva versió experimental, de 2019 a la de 2021, i en té vora els 200 en la nova versió. Aquesta mostra estable aspira a propiciar l’entrenament metodològic per al coneixement de la ciutat.

 

Més informació sobre l'exposició al web del MUHBA Casa Padellàs

 

També et pot interessar...

Col·lecció del Museu Egipci de Barcelona
Museu Egipci de Barcelona
Barcelona
Exposició "La memòria d'un país"
Museu d'Història de Catalunya (MHC)
Barcelona
Vil·la romana de Torre Llauder
Vil·la romana de Torre Llauder
Mataró
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals