Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

The River Troupe Gospel

Concert de Nadal

21/12/2023 Detall
Seu de Manresa
Manresa Detall
Descripció

La Seu de Manresa oferirà el seu primer concert de Nadal. La intenció de la basílica és que aquesta cita esdevingui una tradició anual per celebrar l’arribada de l’època nadalenca.

 

Aquest concert anirà a càrrec del cor sallentí The River Troupe Gospel, que ja va actuar a la Seu l’any 2018, amb molt èxit.

El cor, nascut al 2010 i format per més de 50 cantaires, presentarà un espectacle que combina energia, força, sentiment, il·lusió i un repertori variat de temes gospel i tribute, en un homenatge a artistes que han marcat la història de la música. En els seus tretze anys de recorregut, The River Troupe Gospel ha actuat en tres ocasions a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa, a la Seu de Manresa i al Festival Internacional de Cant Coral de la Catalunya. També ha realitzat col·laboracions amb la cantant i estrella de la música house Rebeka Brown, amb qui van cantar a la sala de festes Àtic de Barcelona i a la Gay Pride 2013 a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona davant de més de 30.000 espectadors. També ha actuat amb el grup Deudeveu, guanyador del concurs de la televisió pública catalana "Oh happy day".

També et pot interessar...

Juliol a la sala Voilà!
Inici: 01/07/2024   Fi: 31/07/2024
Voilà!
Manresa
Nit de Musikaals
Inici: 31/08/2024  
Kursaal, Espai d'Arts Escèniques
Manresa
Juliol a les Cases de la Música
Inici: 01/07/2024   Fi: 31/07/2024
Sala Stroika i altres espais
Manresa i altres poblacions
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals