Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Els Pastorets de Santpedor

Els Pastorets o l'adveniment de l'Infant Jesús, de Josep M. Folch i Torres

Teatre

Inici: 26/12/2023
Fi: 06/01/2024 Detall
Cal Llovet
Santpedor Detall
Descripció

Missatge de l'espectacle:

  • «Santpedor (Bages) ha viscut en els darrers anys una recuperació de la representació dels Pastorets, que ja s'havia fet durant anys al poble. Un col·lectiu de gent de totes les edats i de diferents entitats s'han unit per portar per desena vegada consecutiva una de les representacions més tradicionals de casa nostra per aquestes festes de Nadal.»
  • «Més d'una setantena de persones ja sigui dalt de l'escenari com també al darrere de cada representació fan realitat una versió molt pròpia d'aquesta tradicional obra de teatre. L'empremta dels seus actors, el treball cada any en uns decorats molt diferents i sobretot unes rondalles molt locals donen un toc personal al text de principis del segle XX de Josep Maria Folch i Torres.»
  • «El grup d'actors, maquilladors, tramoïstes, escenògrafs, els responsables de vestuari, llum... està format per famílies de Santpedor, colles d'amics. Una representació que uneix tradició i també modernitat, on petits i grans s'uneixen per fer passar tothom una bona estona i recuperar des de la sala Cal Llovet una mica més de la màgia del Nadal.»

 

Aquest article de l'Agenda Cultural ha estat actualitzat el 29 de novembre de 2023, per la qual cosa, en previsió de possibles modificacions de darrera hora, us recomanem contrastar la informació amb la que apareix publicada al web següent:

També et pot interessar...

Fira Mediterrània de Manresa
Inici: 10/10/2024   Fi: 13/10/2024
Diferents espais
Manresa
Biblioteca de Montserrat: recursos digitals
Abadia de Montserrat
Monistrol de Montserrat
Exposició "Els refugiats. L'Altra cara de la guerra civil a Manresa"
Inici: 20/06/2024   Fi: 29/09/2024
Museu del Barroc de Catalunya
Manresa
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals