Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Pessebre Vivent Parlat Xarel·lo de Sant Jaume dels Domenys

Inici: 16/12/2023
Fi: 17/12/2023 Detall
Bosc de Cam Pau
Sant Jaume dels Domenys Detall
Descripció

El Pessebre Vivent de Sant Jaume dels Domenys, té els seus inicis l'any 2015 on un grup de pioners format per joves d'entre 15 i 17 anys de l'Agrupament Escolta els Xarel·los va prendre la iniciativa de crear un Pessebre Vivent per tal de recaptar diners per poder pagar el seu viatge de final de curs.
El 4 de gener de 2016 van iniciar eI Pessebre Vivent. Tot i la pluja que va caure durant les primeres hores es poder tirar endavant i unes 600 persones es van acostar a la plaça de l'Església de Sant Jaume dels Domenys durant les 4 h que va durar la representació.

 

Un total de 7 quadres, 50 personatges, música en directe i molta il·lusió van donar vida a les figures que formen aquest pessebre. A partir d'aquí, un grup de monitors del cau, va decidir que podria ser un projecte que s'anés desenvolupant any rere any.

 

El Pessebre Vivent Xarel·lo significa la representació del naixement de Jesús a Betlem a partir de diverses escenes o quadres amb personatges vius i aprofitant un entorn o paratge rústic, en un bosc per on l'espectador es desplaçarà. Tot i ser un projecte nou, s'ha emparat de l'herència i les tradicions catalanes prenent-les com a referents de llarga tradició. Un total d'uns 100 actors aproximadament es posen a la pell dels personatges, tot fent-nos reviure els costums i tradicions més antigues.

 

La durada aproximada de les representacions del pessebre és de 60 minuts. El recorregut és força pla tot i que es recomana portar calçat adequat, ja que som en un bosc. Es recomana deixar els cotxets a l'entrada del pessebre.

També et pot interessar...

Gerard Nieto
Inici: 09/03/2024  
Auditori Pau Casals
El Vendrell
Visita la Casa nadiua de Pau Casals
Inici: 01/07/2023   Fi: 30/06/2024
Museu Pau Casals
El Vendrell
Activitats culturals de Llorenç del Penedès
Inici: 02/02/2024   Fi: 27/02/2024
Diferents espais
Llorenç del Penedès
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals