Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Els teus clàssics

13è cicle de concerts

Inici: 15/12/2023
Fi: 06/06/2024
Ateneu Barcelonès i altres espais
Barcelona i altres poblacions Detall
Descripció

Durant la temporada 2023-24, l’Associació Joan Manén torna a impulsar Els teus clàssics, el projecte de difusió del patrimoni musical català que duu a terme arreu del país. Enguany, inclou 19 concerts que tindran lloc a Barcelona, Reus, el Vendrell, Sant Cugat del Vallès, Manlleu, Llinars del Vallès, Vila-seca, Figueres i Sant Pere Sallavinera.

 

Aquest any l’entitat ha decidit oferir dins el cicle, i de forma anual, un concert amb música simfònica al Palau de la Música Catalana. El concert d’enguany, titulat “Prop del mar!”, estarà coorganitzat amb l’associació El Cor Canta i permetrà commemorar musicalment el centenari de la mort d’Àngel Guimerà i Joan Salvat-Papasseit a través d’obres d’Enric Morera, Eduard Toldrà, Francesc Pujol, Gerard López Boada i Joan Manén.

 

Aquest 13è cicle reivindica l'obra de tres clàssics: Ricard Lamote de Grignon, de qui es commemorarà el 125è aniversari del naixement el 2024, Antoni Soler i Manuel Blancafort. També aquesta temporada s'amplia el ventall estilístic programant un concert de música renaixentista i el cicle continua mostrant el seu compromís amb la creació musical contemporània amb la programació de cinc obres d’autors actuals.

 

Podeu ampliar aquesta informació seguint els enllaços següents:

També et pot interessar...

Música clàssica al Racó de la Calma
Inici: 01/07/2024   Fi: 31/08/2024
Racó de la Calma
Sitges
Som Sardana
Diferents espais
Barcelona i altres poblacions
Teatre Plaza
Teatre Plaza
Castelldefels
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals