Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Ciència en família

Inici: 13/01/2024
Fi: 27/07/2024 Detall
Lab 0_6 - Centre d’educació científica a les primeres edats
Manresa Detall
Descripció

"Ciència en família" és l'activitat per a famílies de Lab_06, en què els pares poden acompanyar els seus fills o filles en la resolució autònoma de reptes de ciència i experimentació, per a gaudir junts d’una estona d’exploració i descoberta. Aquest any al Lab 0_6 s'hi torben dos espais: el Lab 3-6 i el Lab 6-8.

 

L’espai del Lab ofereix propostes sobre continguts diversos de ciència als infants en lliure elecció. És a dir, els nens i nenes acompanyats de la persona l’adulta  responsable, poden anar a la proposta on els sigui d’interès, l’estona que necessitin i actuar lliurement sobre els objectes i materials, sempre amb el respecte necessari per a no fer malbé les propostes.

 

Per tal de mantenir el clima confortable i de tranquil·litat que afavoreixi la concentració dels infants sense distractors i per a poder gaudir de l’espai en qualitat, es limita el nombre de nens i nenes que assisteixen simultàniament (màxim 15 infants per espai).

 

La sessió s’iniciarà amb una breu introducció per part de les mestres responsables de l’espai sobre el funcionament i intencions educatives, que donarà pas a l’estona de lliure interacció infants i adults amb els materials. Es finalitzarà amb un tancament conjunt que permeti  comentar aspectes interessants sobre les accions dels infants.

 

Podeu ampliar aquesta informació seguint els enllaços següents:

També et pot interessar...

La Seu de Manresa, la basílica del cor de Catalunya
Basílica Santa Maria de la Seu de Manresa
Manresa
Activitats i visites a Món Sant Benet
Món Sant Benet
Sant Fruitós de Bages
Experiència medieval al Món Sant Benet
Món Sant Benet
Sant Fruitós de Bages
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals