Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Exposició "Peus a terra"

Inici: 01/02/2024
Fi: 31/05/2024 Detall
Museu Terra. Fundació Carulla - Sala Barcelona
Barcelona Detall
Descripció

El Museu Terra de l’Espluga de Francolí produeix la primera exposició per a la Sala Barcelona, la nova sala d’exposicions temporals del Museu ubicada a la seu de la Fundació Carulla.

 

Amb el títol "Peus a terra", la mostra pretén despertar la reflexió i el debat sobre quin vincle tenim avui amb la terra. Una mostra que busca impulsar una transformació real cap a una vida més sostenible fomentant la reconnexió amb la terra com a sòl que ens alimenta, com a paisatge cultural del que en formem part i com a planeta que habitem i que ens obliga a encarar els reptes de futur des de noves perspectives.

 

Composta per una trentena d’obres, entre estris i peces històriques, fotografies, il.lustracions i instal.lacions audiovisuals, que reflecteixen el diàleg constant entre la terra i les persones. Moltes de les peces exposades provenen del Museu Terra que, des de fa més de 35 anys, disposa d’una col.lecció etnològica de més de 5.000 peces, entre objectes i fotografies. L’exposició està plantejada com un relat evolutiu que mostra el passat compartit de relació amb la terra fins l’actualitat (des dels càntirs, les olles d’aram i els oficis tradicionals de la segona meitat del segle XIX a l'ús massiu de plàstics...).

També et pot interessar...

Activitats al Museu del Càntir
Museu del Càntir
Argentona
Activitats al Centre d'Art la Rectoria
Centre d'Art La Rectoria de Vilamajor
Sant Pere de Vilamajor
Exposició: "In the wind"
Inici: 17/02/2024   Fi: 21/09/2024
Fundació Sämpfli – Art Contemporani
Sitges
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals