Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Febrer a la Factoria Cultural de Terrassa

Programació

Inici: 01/02/2024
Fi: 29/02/2024
Factoria Cultural de Terrassa
Terrassa Detall
Descripció

La programació de la Factoria Cultural de Terrassa per al mes de febrer de 2024 inclou els següents espectacles:

  • Dantzaz. 41a Temporada BBVA de Dansa. Dissabte, 3 de febrer a les 20h. Un programa de tres coreografies contemporànies amb segell internacional.
  • Tribut a Supertramp. Divendres, 9 de Febrer a les 21h. X-TRAMP és una banda de tribut a Supertramp, amb una posada en escena visual i musical fidel al que feia la llegendària banda anglesa.
  • Juan Dávila. Dissabte, 10 de Febrer a les 21h. La capital del pecado 2.0. L’espectacle més gamberro i atrevit de l’any amb el messies de la improvisació.
  • Ballet Nacional de España. 41a Temporada BBVA de Dansa Dissabte, 17 de Febrer a les 20h. Diumenge, 18 de Febrer a les 18h. Una mirada renovada del flamenc i la dansa espanyola a través de tres generacions: des d’Alberto Lorca fins al mestre Antonio Canales i dos creadors actuals (Antonio Ruiz i Rubén Olmo).
  • Cinencat: Jo, Daniel Blake. Dilluns, 19 de Febrer a les 18h. PROJECCIÓ AL CINEMA CATALUNYA: C. de Sant Pere, 9. Terrassa
  • El Sevilla. Divendres, 23 de Febrer a les 21h. La vida es rocanroll. Miguel Ángel Rodríguez, líder de los Mojinos Escozíos, puja a l’escenari en la seva faceta de còmic per explicar-vos anècdotes de la seva vida lluny dels concerts.
  • Mag Lari - Strafalari. Dissabte, 24 de Febrer a les 18h i a les 21h. Un nou espectacle de màgia, al més pur estil Las Vegas, carregat de participació i grans il.lusions que us farà passar l’estona volant.
  • Colombia, mi encanto. Diumenge, 25 de Febrer a les 18h. Veus en directe cantaran les melodies de la pel·lícula de Walt Disney protagonitzada per Mirabel i la família Madrigal. (26/DES - 21h): Un concert dedicat a la música de valsos i danses, perfecte per a l’ambient festiu.

 

Podeu trobar més informació i tota la programació del Factoria Cultural de Terrassa al web de l'entitat.

També et pot interessar...

Abril a la Factoria Cultural de Terrassa
Inici: 01/04/2024   Fi: 30/04/2024
Factoria Cultural de Terrassa
Terrassa
Abril al Teatre Principal de Terrassa
Inici: 01/04/2024   Fi: 30/04/2024
Teatre Principal
Terrassa
Cafè-Teatre "L'Artista"
Cafè-Teatre "L'Artista"
Terrassa
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals