Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Festa dels Tres Tombs a Reus

37a edició

03/03/2024
Places i carrers
Reus Detall
Descripció

Una de les principals novetats de la Festa dels Tres Tombs d’enguany és que comptarà amb l’assistència excepcional del Carruatge Òmnibus, un carruatge de servei destinat al transport de passatgers de curt recorregut.

 

Els Tres Tombs de Reus torna a posar la mirada a aconseguir que sigui una festa inclusiva i amb les mesures sanitàries adequades per garantir el benestar dels animals que hi participen. La festa comptarà amb la participació activa, com a ocupants d’un dels carruatges, de diferents membres de l'Associació Asperger del Camp de Tarragona Aspercam, i del Club Esportiu Alba, que també disposa d’un carruatge des de fa uns anys.

 

  • La Festa dels Tres Tombs 2024 començarà a les 9 h amb un esmorzar i la concentració dels animals i els carruatges al Parc de la Festa.
  • La comitiva sortirà a les 11.30 h. L’itinerari passarà per l’avinguda dels Països Catalans, el carrer Doctor Vilaseca, el carrer de Sant Joan, i el Tomb de Ravals (on es faran 3 tombs).
  • A les 13 h, es farà la benedicció a la plaça de la Puríssima Sang.
  • A partir de les 11 h, a la plaça del Prim, hi haurà actuacions de les colles geganteres Els Fènix de Reus i de la Colla Gegantera d’Alforja.
  • Al raval del Pallol, a la mateixa hora s’explicarà el “Conte dels Tres Tombs”, a càrrec de Carles Pitarch, de Bravium Teatre.
  • Pel centre de la ciutat, actuarà La Somera de Reus.
  • Finalment, a la plaça de Catalunya hi haurà cavallets de joguina per a la canalla.

 

Als Tres Tombs s’hi podran veure, a més del Carruatge Òmnibus,la Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia, el Carruatge de Sant Antoni, la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Reus, carruatges d’autoritats, Ganadería Les Planes de Cubelles, Heralds de Reus, Baluard de l’Ajuntament de Reus, Baluard dels Amics dels Cavalls, Grup Muntats del Club Hípic Quadres d’en Blai de Riudoms, Club Hípic Castells de Cambrils, Club Hípic Reus QMT, Club Hípic Miami Mont-roig by West-Fork, Club Hípic Hermanos Santiago de Cambrils, carruatges de Reus, carruatges de tot tipus d’arreu de Catalunya i genets muntats d’arreu de Catalunya.

També et pot interessar...

Dies de llibres a Cambrils
Inici: 03/04/2024   Fi: 24/04/2024
Sala Àmbits - Centre Cultural i altres espais
Cambrils
Tarraco Viva. El Festival Romà de Tarragona
Inici: 13/05/2024   Fi: 26/05/2024
Amfiteatre romà, Muralles, Forum Provincial, Circ i Teatre romà... i altres espais
Tarragona i altres poblacions
Pau Alabajos
Inici: 28/04/2024  
Jardí Botànic Botarell
Botarell
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals