Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

FineArt Igualada

12è Festival de fotografia d'Igualada

Inici: 23/02/2024
Fi: 17/03/2024
L’Escorxador / Escola Pia Igualada / L'Adoberia / Adoberia Bella / Museu de la Pell / Somiatruites / Espais del Rec / Cal Blaiet / Sala Municipal d'Exposicions / Ateneu Igualadí / Rectoria de Santa Maria / La Teneria / La MaCa / Mercat de la Masuca / Biblioteca Central / Carrers d'Igualada
Igualada Detall
Descripció

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs d’arreu del món. Les exposicions es reparteixen per diverses sales de mostres fotogràfiques efímeres.

 

FineArt Igualada s’ha consolidat com un referent en els circuits fotogràfics a nivell estatal. Aquesta iniciativa va sorgir l’any 2012 de la mà de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada. L’objectiu principal de FineArt és el d’apropar la fotografia a tots els públics, dinamitzar els locals on es duen a terme les exposicions i obrir Igualada com a ciutat fotogràfica i de disseny.

 

Es tracta de mostrar, durant vint-i-quatre dies, els espais de la ciutat d’Igualada amb fotògrafs d’arreu del món, escoles de fotografia i aficionats. Juntament amb la mostra fotogràfica s’organitzen activitats culturals entorn de la temàtica: xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers per a adults i nens.

 

El foment de la creació artística a través de l’art fotogràfic també és una de les finalitats de FineArt, així com el fet de donar a conèixer la fotografia als centres educatius i obrir les portes a escoles de fotografia, arts i disseny perquè mostrin els seus projectes.

 

Els espais d’exposició són molt variats: escoles, el mercat municipal, equipaments municipals i/o culturals, antigues fabriques i locals que actualment es troben desocupats. Durant els dies de FineArt es transformen en espais efímers on s’exposen les obres. L’esdeveniment s’emmarca en l’estratègia global de l’Ajuntament d’Igualada per a la dinamització dels locals i l’activitat al centre mitjançant la cultura i la promoció del disseny i l’arquitectura industrial local.

 

Podeu ampliar la informació seguint els enllaços següents:

 

També et pot interessar...

Cendres a les mans
Inici: 18/05/2024  
Teatre Foment de Piera
Piera
Píndoles - teatre breu en espais vius
Inici: 02/06/2024  
Sala-teatre del Casal Català
Els Hostalets de Pierola
Cicle Música i Patrimoni d'Òdena 2024
Inici: 12/04/2024   Fi: 07/06/2024
Diferents espais
Òdena
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals