Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Targeta 'De Bat a Bat', l'abonament anual al patrimoni cultural

Visita museus, monuments i jaciments tantes vegades com vulguis

Inici: 01/01/2024
Fi: 31/12/2024
Diferents espais
Barcelona i altres poblacions Detall
Descripció

Fortaleses, monestirs, ciutats ibèriques, gregues i romanes, paisatges monumentals i museus d'art, d'historia i de ciència. El patrimoni cultural de Catalunya és ric i divers, i ara el pots gaudir amb un únic abonament. De les contrades de Ponent fins a les Terres de l’Ebre, de les comarques gironines als carrers de la Ciutat Comtal, el nostre patrimoni amaga històries extraordinàries. Descobreix-les durant tot un any i tantes vegades com vulguis.

 

Et donem la benvinguda i t'obrim les portes, de bat a bat, dels museus i monuments de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, perquè emprenguis un viatge fascinant.

 

De Bat a Bat és un abonament que et permet entrar il·limitadament durant tot un any, sense reserva prèvia, als diferents espais patrimonials gestionats per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural.

 

La targeta va acompanyada d’un desplegable que conté els 29 espais ubicats en un mapa i amb tota la informació pràctica de cada lloc. El fet de ser abonat del De Bat a Bat no implica permanència i podràs gaudir de promocions exclusives.

 

Com funciona? És molt fàcil, només has de seguir tres passos:

 

1. Escull la modalitat del teu abonament

Tria entre la modalitat individual (ús personal i intransferible del titular de l’abonament) i la modalitat multipersonal (ús personal i intransferible del titular més 3 acompanyants com a màxim, ja siguin amics, companys, familiars, etc. En el cas de les famílies nombroses que ho acreditin, tots els membres que formin la família tindran dret a gaudir del De Bat a Bat multipersonal, a preu reduït).

 

2. Escull la teva tarifa

A banda de les tarifes generals, tenen dret a adquirir l’abonament en qualsevol de les dues modalitats, a preu reduït, les persones majors de 65 anys o més, les persones pensionistes, titulars del Carnet Jove, estudiants amb carnet internacional i les persones posseïdores del carnet de família nombrosa o monoparental. Caldrà acreditar la condició per la qual s’obté la reducció de forma presencial a la taquilla.

 

3. Gaudeix del patrimoni cultural

Imprimeix el comprovant de compra que has rebut al correu electrònic o mostra’l des del teu mòbil al primer espai patrimonial que visitis. Te’l bescanviarem pel teu nou De Bat a Bat. Si prefereixes comprar-lo presencialment en algun dels equipaments patrimonials, podràs començar a visitar el patrimoni un cop l’hagis adquirit.

També et pot interessar...

Grup Focus: #TeatreaCasa
Grup Focus
Barcelona
Activitats al Castell de Montjuïc
Castell de Montjuïc
Barcelona
TRESC Comunitat de Cultura
TRESC i altres espais
Barcelona i altres poblacions
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals