Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Sabadell, Capital de la Cultura Catalana 2024

Inici: 27/01/2024
Fi: 31/01/2025
Diferents espais
Sabadell Detall
Descripció

Missatge dels organitzadors:

  • «Sabadell Capital Cultural 2024»
  • «Sentim orgull per la vida cultural de la nostra ciutat i per la força de les nostres entitats. La Capital de la Cultura Catalana és una iniciativa per fomentar l’ús i el prestigi de la llengua i la cultura catalanes, incrementar la cohesió social a través de la llengua i la cultura i projectar tant a l’interior com a l’exterior el municipi que ostenta la capitalitat.»
  • «Sabadell és Capital de la Cultura Catalana 2024 amb una proposta i una programació dissenyades a partir d’un procés de cocreació per part dels diferents agents culturals de la ciutat (persones i artistes, entitats i agents culturals, col·lectius i administració). Aquest procés d’escolta activa i de treball conjunt es va iniciar el 3 de març de 2022, i s’estructurà en diverses fases amb l’objectiu final de fer de la capitalitat un projecte obert i participatiu on tothom hi és convidat.»
  • «De moment ja hi ha previstes més d’un miler d’activitats de totes les disciplines artístiques, que poden augmentar i que reforcen la programació habitual de la ciutat. La programació compta amb més de 50 activitats singulars i de gran format. A més, s’incorporen noves propostes i cicles per crear un any intensament cultural.»
  • «Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024 compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona; la col·laboració de Fundació Banc Sabadell, Banc Sabadell, CASSA i Transports Urbans de Sabadell (TUS); i el patrocini de Cafès Pont, CEVASA, Catalonia Hotels, OSVACA, Salas, Viena, Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Genescà, La Galana i Mas Avícola.»

 

Podeu ampliar la informació seguint els enllaços següents:

També et pot interessar...

Visites virtuals als museus de Sabadell
Inici: 02/02/2222  
Museu d'Art de Sabadell i altres espais
Sabadell
Exposició "El transport"
Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)
Terrassa
Exposició "El cos humà. Com soc jo?"
Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC)
Terrassa
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals