Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Festa Verdaguer 2024

Festival literari i d’arrel tradicional

Inici: 17/05/2024
Fi: 10/06/2024 Detall
Fundació Jacint Verdaguer i altres espais
Folgueroles Detall
Descripció

La Festa Verdaguer 2024, el festival literari i d’arrel tradicional, tindrà lloc del 17 de maig al 10 de juny a Folgueroles i Barcelona, i es consolida amb propostes que giren al voltant de la festa, la música, l’art i la poesia, la recerca i les iniciatives que neixen d'entitats i gent ben diversa.

El festival comença el 17 de maig, dia del naixement del poeta a Folgueroles ara fa 179 anys, i s’allarga fins al 10 de juny, dia en què es commemora la seva mort a Vil·la Joana de Vallvidrera. Més de quaranta activitats al voltant de la figura de Verdaguer des de diferents perspectives, entre les quals hi ha novetats literàries i musicals.

El programa té més de quaranta activitats ordenades en cinc blocs temàtics que en tot moment es complementen: Festa, Música, Art i poesia, Recerca i Vora Festa. Un conjunt que aplega les commemoracions d'arreu del país, la nova creació musical, literària i escènica, i les propostes que neixen d’entitats i associacions, fet que demostra que el llegat del poeta és un patrimoni col·lectiu arrelat i ben viu.


Aquest article de l'Agenda Cultural ha estat actualitzat el 9 de maig de 2024, per la qual cosa, en previsió de possibles modificacions posteriors, us recomanem contrastar la informació i veure tot el programa al web de la Fundació Jacint Verdaguer 2024. Podeu fer-ho seguint l'enllaç següent:

 

També et pot interessar...

Exposició "La casa dels tresors"
Inici: 18/06/2024   Fi: 30/09/2024
Museu del Ter
Manlleu
Activitats al Museu del Ter
Museu del Ter
Manlleu
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals