Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Exposició "Aquarel·lísticament"

Inici: 24/05/2024
Fi: 13/07/2024 Detall
Artemisia "Art & Tendències"
Corró d'AvallMunicipi: Les Franqueses del Vallès Detall
Descripció

Missatge de l'exposició:

  • «El seu ús del color és, sense cap dubte, un dels aspectes més destacats de la seva obra. Selecciona amb cura una paleta cromàtica on els tons i els matisos es confonen i cohesionen. No es tracta de reproduir la realitat física, sinó de transmetre l'essència mateixa de l'atmosfera que impregna cada paisatge.»
  • «La llum i l'ombra són elements fonamentals en l'obra de Gendra: amb la manera que empra la llum reconeixem la comprensió que l'artista té sobre la interacció entre la llum natural i els objectes que il·luminen; les ombres, lluny de ser simples absències de llum, adquireixen vida pròpia, afegint una nova dimensió a cada composició.»
  • «La seva habilitat per fer servir l'aigua i el pigment revelen un domini de l'aquarel·la com a mitjà expressiu. Però seria injust que després de seixanta anys s'apel·lés a la seva excel·lència tècnica, sense tenir en compte que l'obra de Jordi Gendra transcendeix la representació pictòrica, per convertir-se en un testimoni commovedor del llegat cultural, històric i identitari del nostre territori.»

Inauguració: divendres 24 de maig de 2024, a las 20 h.

 

Aquest article de l'Agenda Cultural ha estat actualitzat el 16 de maig de 2024, per la qual cosa, en previsió de possibles modificacions posteriors, us recomanem contrastar la informació amb la que apareix publicada al web de Artemisia, Art & Tendències. Podeu fer-ho seguint l'enllaç següent:

També et pot interessar...

Tomàs Balvey col.leccionista. Col.lecció de col.leccions
Museu-Arxiu Tomàs Balbey de Cardedeu. 3a planta
Cardedeu
Exposició "Res a dibuixar"
Inici: 02/05/2024   Fi: 30/06/2024
Museu Abelló
Mollet del Vallès
Exposició "Cossos que parlen"
Inici: 07/07/2024   Fi: 29/09/2024
Museu Abelló
Mollet del Vallès
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals