Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Festa Major de Vic

Inici: 25/06/2024
Fi: 07/07/2024
Diferents espais
Vic Detall
Descripció

Durant les dues setmanes de les Festes de Sant Miquel dels Sants s’han programat més d’un centenar d’activitats per arribar a tots els públics. En l’edició d’enguany, el concert a la Plaça Major, anirà a càrrec de l’Orquestra Diversiones.

El pregó de la Festa Major es farà el dijous 4 de juliol a dos quarts de 9 del vespre abans del concert de Vigília de l’Escola de Música de Vic, a la plaça de la Catedral. Aquest any, l’encarregat de fer el pregó serà Jofre Bardolet, fundador i director artístic de la Camerata de Música Catalana.

Activitats populars i tradicionals

La programació de les Festes de Sant Miquel no perdona les cites més tradicionals, com la Diada de Sant Miquel, el 5 de juliol, amb el seguici de la Festa Major i les danses tradicionals, com són el ball de l’Àliga, la Dansa Vigatana de l’Espígol i el ball de gegants, acompanyats dels Grallers i dels Sagals d’Osona.

Aquest any, les activitats de Festa Major han començat una setmana abans. El proper dimarts, 18 de juny, s’estrenarà al teatre L’Atlàntida, Somnis d’Espígol una pel·lícula basada en l’essència de la festa major: els gegants i el dia 5 de juliol.

Podeu consultar la programació completa de la Festa Major de Vic en el següent enllaç:

Aquest article de l'Agenda Cultural ha estat actualitzat el 21 de juny de 2024, per la qual cosa, en previsió de possibles modificacions posteriors, us recomanem contrastar la informació amb la que apareix publicada al web de l'Ajuntament de Vic. Podeu fer-ho seguint l'enllaç següent:

També et pot interessar...

Back 2 Classics
Inici: 28/07/2024  
Plaça Vella
Prats de Lluçanès
Catalunya + Q 1 CLUB. Història, poemes i romanços
Inici: 10/09/2024  
Sala la Canal
Tona
Pérgamo Ensemble
Inici: 08/09/2024  
Església de Sant Martí
L'Esquirol
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals