XX jornades gastronòmiques de la galera i les XI de la carxofa amb Les Reines de Cambrils, una fusió d’aquests dos productes que ocuparà les cartes de 38 restaurants durant cinc setmanes.
- Divendres, 14 de febrer, primera visita guiada a la Confraria de Pescadors Galeres en Viu, per explicar el recorregut que fan les galeres de les barques fins a la llotja.
Les jornades també inclouen dos actes populars al Mollet del Rec
- Tast de fideus amb galeres que oferirà la Confraria de Pescadors del 23 de febrer d’11 a 13 h
- La música del Último Vinilo, la demostració de Vela Llatina de l’Arjau i les passejades en llagut de Vent d’Estrop.
- La segona degustació serà el tast de Bao de carxofes, amb música de Casiotones Brothers, que tancarà les jornades el diumenge 23 de març.
- El Cellers Vilarnau oferirà un tast de caves del territori a la Torre del Llimó el divendres 28 de febrer de 19 a 20 h. L’activitat, amb aforament limitat, té un preu de 5 € i cal inscripció prèvia.
La gran novetat d’aquesta edició serà la primera trobada i esmorzar per a pagesos i pescadors jubilats a la Confraria de Pescadors.
Els 38 restaurants participants són Acuamar, Al Punt, Barabar, Bar del Pòsit, Bec d’Or, Bresca, Brisas de Mar, Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, Confraria del Port, Copacabana Cambrils, Club Nàutic Cambrils, Del Mar, Denver Cambrils, El Capi, El Pescador, El Portal, El Pòsit, Gami, Germans Miquel’s, Hiu, Kema, La Palmera de la Llosa, La Stiva, Les Barques, Les Fonts, Llop de Mar, L’Escandall, L’Original, Mar de Tierras, Maset, Miquel, Miramar, Montserrat, Rincón de Diego, Taberna Lekeitio, Vora Cambrils i Xiringuito del Mar.