Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Any Europeu del Patrimoni
Altres Àmbits
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre
Segueix-nos a: Twitter Pinterest

 

Tramesa de l'Agenda Cultural

Les novetats de la setmana

 

Sónar 2018

Music, Creativity & Technology

Inici: 14/06/2018
Fi: 16/06/2018
Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc i altres espais Detall
Barcelona i altres poblacions Detall
Descripció

Sónar, festival que celebra la 25a edició, és pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional de primer ordre gràcies a una cuidada oferta cultural que combina la dimensió lúdica amb l'artística, l'avantguarda i l'experimentació amb els nous corrents musicals de l'electrònica de ball.

 

Sónar pren el pols al panorama actual de les músiques electròniques i les seves interaccions i hibridacions amb la creació digital i new media, reunint els artistes més consolidats i el talent emergent en tots els terrenys de la producció musical i audiovisual.

 

Les activitats de Sónar Barcelona tenen lloc en dues grans ubicacions: Sónar de Dia, a Fira Montjuïc, amb concerts, showcases i la zona Sónar+D, amb l'objectiu de rastrejar i mostrar els nous talents, i els grans espectacles de Sónar de Nit, a Fira Gran Via de l'Hospitalet, on es presenten els noms més rellevants del panorama musical internacional.

 

Les actuacions confirmades per aquesta edició són: OBC (Barcelona Symphony Orchestra) + Brad Lubman play Terry Riley, gorillaz, diplo, bonobo, modeselektor dj set, wiley, dj harvey (6h set), bicep live, a-trak, yung lean, miss kittin & kim ann foxman, helena hauff, bonobo dj set, young marco, oddisee & good compny, benjamin damage, alizzz, preditah, angel molina, dj2d2, alicia carrera, wbms, lcd soundsystem, thom yorke, richie hawtin close, laurent garnier, goldlink, ben klock & dj nobu, john talabot (6h set), motor city drum ensemble & jeremy underground, fatima al qadiri live, call super, tokimonsta av live, charlotte de witte, objekt, joe kay - soulection, errorsmith, octo octa, lanark artefax, jasss, c.e.e. shepherds, bawrut.

 

Per conèixer el detall de la programació i de cara a possibles canvis, es recomana consultar el web del Sónar 2018.

 

En el marc del Festival es tindrà lloc l'exposició Exposició "Ni flyers ni pòsters. 25 anys de Sónar" de Sergio Caballero al Centre d'Art Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat.

 

#ciclesifestivalsmusicals

Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 31/01/2019  
El Molino
Barcelona
Inici: 01/01/2019   Fi: 31/01/2019
Teatre Auditori de Granollers
Granollers
Inici: 01/01/2019   Fi: 31/01/2019
La Nau - Espai de creació musical
Barcelona
Segueix-nos a: Twitter Pinterest

 

Tramesa de l'Agenda Cultural

Les novetats de la setmana