Àmbits
Arts Visuals
Cinema
Divulgació
Espectacles
Gastronomia
Llibres i Lletres
Música
Altres Àmbits
Activitats virtuals
Carnavals
Cicles
Commemoracions
Concerts
Conferències
Cursos
Dansa
Exposicions
Festes
Festivals i Mostres
Fires i Mercats
Gegants
Infantil
Nadal
Rutes i Visites
Sardanes
Setmana Santa
Teatre

Exposició "Bardenas Reales"

De Ram Giner. Fotografia

Inici: 16/10/2020
Fi: 01/11/2020 Detall
Sala Sant Roc Detall
Valls Detall
Descripció

Una exposició fotogràfica de Ram Giner. El fotògraf tarragoní exposarà el seu treball sobre Las Bardenas Reales de Navarra, un espai desèrtic que forma part de la Reserva de la Biosfera. Serà la tercera vegada que l'artista exposa a la Sala Sant Roc de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV).

 

Les Bardenas Reales de Navarra és un paratge natural semidesèrtic que s'estén al sud-est de Navarra, en plena comarca de Tudela, amb unes 42.500 ha de terreny sense cap nucli urbà. Les Bardenas se situen en un punt equidistant entre la serralada Pirinenca i la serralada Ibèrica i conformen un Parc Natural Protegit de 39.274 ha que des del 7 de novembre de 2000 forma part de la Reserva de la biosfera.

 

El sòl característic de la zona està format per argiles, guixos i gresos, i el terreny ha estat fortament erosionat per l'aigua i el vent creant formes geològiques entre les quals destaquen els barrancs, els altiplans d'estructura tabular i els turons solitaris, anomenats "cabezos."

 

Es compliran totes les mesures sanitàries i de seguretat.

 

Ram Giner és autodidacta i gran observador del seu entorn, interessat per qualsevol tema fotogràfic, però, en especial, per aquells que comporten una relació humana, com poden ser el retrat i la fotografia antropològica, cosa que l’ha portat a viatjar sovint fins a Etiòpia.

 

Llegir més

També et pot interessar...

Inici: 21/11/2020   Fi: 28/11/2020
Antic Hospital de Sant Roc (Institut d'Estudis Vallencs)
Valls
Inici: 08/11/2020   Fi: 20/12/2020
Capella de Sant Roc
Valls
Inici: 20/10/2020   Fi: 16/12/2020
Museu de Valls
Valls