Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Exposició col·lectiva "FOOD. La utopia de la proximitat"

Inici: 20/02/2021
Fi: 30/05/2021
Bòlit-Pou Rodó i altres espais
Girona Detall
Descripció

FOOD és un projecte expositiu que té el seu epicentre simbòlic i conceptual en el restaurant que, a principis dels anys setanta del segle passat, l'artista Gordon Matta-Clark va muntar, juntament amb Tina Girouard i Carol Goodden (fotògrafa i ballarina de la Trisha Brown Dance Company), al cor del Soho novaiorquès. Es tractava d'una iniciativa comunitària (avui en diríem cooperativa) promoguda i gestionada per creadors de totes les disciplines: vivien, menjaven, treballaven i, en especial, exposaven plegats, com ara al cèlebre espai situat al número 112 de la Greene Street.

 

S'hi presenten obres de Tina Girouard, Carol Goodden, Gordon Matta-Clark, Miralda, Fina Miralles, Antoni Muntadas, Pere Noguera, Àngels Ribé, Benet Rossell, Mar Serinyà, Francesc Torres, Marta Vergonyós i Jaume Xifra.

 

Els visitants de la mostra hauran de respectar estrictament les mesures sanitàries anticovid vigents. L'ús de la mascareta, el rentat de mans amb hidrogel i el distanciament social són obligatoris.

També et pot interessar...

Exposició "Pinzell d'Or"
Inici: 03/12/2021   Fi: 27/02/2022
Museu de l'Aquarel·la- Fundació Martínez Lozano
Llançà
Visita virtual al Museu Can Mario de Palafrugell
Inici: 02/02/2222  
Museu Can Mario
Palafrugell
Exposició "Llegir l'art des del paper"
Inici: 03/12/2021   Fi: 29/01/2022
Llibreria 22, Llibreria Geli, Llibreria Empúries, Llibreria Les Voltes, Llibreria Ulyssus, Llibreria Calmot i Somiatruites
Girona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest