Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Exposició "Tutankhamon. Història d'un descobriment"

Inici: 01/01/2022
Fi: 15/12/2024 Detall
Museu Egipci de Barcelona
Barcelona Detall
Descripció

Pocs descobriments arqueològics han despertat una admiració i un interès tan universals com el que va experimentar la troballa de la tomba del faraó Tutankhamon.

 

Al novembre de 1922, un descobriment arqueològic va fer que el món dirigís la seva mirada cap a un remot racó d’Egipte en el qual s’havien enterrat alguns dels seus faraons més importants. Avui la troballa de la tomba de Tutankhamon a la Vall dels Reis segueix captivant l’ésser humà.

 

Amb l'exposició  "Tutankhamon. Història d'un descobriment" el Museu Egipci de Barcelona ret homenatge a aquesta autèntica aventura arqueològica a través d’espais dedicats als seus protagonistes, als mètodes de treball que es van seguir o a l’impacte mediàtic que va generar el descobriment. Tot sense deixar de banda temes que han promogut intensos debats com l’origen del propi rei, les causes de la seva mort o l’existència d’una terrible maledicció. Un important nombre de peces del Museu il·lustren determinats aspectes de l’entorn del rei nen a la vegada que són representatives d’una àmplia varietat d’objectes amb els quals, els egipcis varen dotar les seves tombes.

 

A partir del 16 de gener servei de visites guiades adreçades al públic en general el tercer diumenge de cada mes de 12.30 a 13.30 (servei de guia gratuït abonant el preu de l'entrada al Museu).

 

 

També et pot interessar...

Activitats al Museu Nacional
Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)
Barcelona
Activitats al Palau Robert
Palau Robert. Centre d'Informació de Catalunya
Barcelona
Barcelona Bridal Fashion Week 2024
Inici: 17/04/2024   Fi: 21/04/2024
Fira Barcelona
Barcelona
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals