La cuina de Rossini
Espectacle musical familiar
Dins de la programació "El Petit Liceu", en el marc de la Temporada 2021-22 del Gran Teatre del Liceu.
Un món fascinant que ens portarà fins a les òperes de Rossini
La cuina de Rossini ens explica la història de dos joves, en Ross i la Isabella, els quals, en un viatge d’amistat i de descoberta, s’endinsaran en un món fascinant que els portarà fins a les òperes de Rossini.
Una història màgica i plena de contrastos on els joves protagonistes s’adonaran que la diferència els enriqueix i en la qual modernitat i tradició es troben per entendre’s i complementar-se. Valors com la passió per la música, els hàbits saludables, la superació i el respecte els acompanyaran en aquesta aventura.
Rossini, a banda de la seva genialitat com a músic, era un apassionat de la cuina. Les receptes de La cuina de Rossini, en aquest cas, no seran només culinàries.
Fitxa artística
- Direcció d’escena: David Selvas
- Direcció i adaptació musical: Andreu Gallén
- Dramatúrgia: Sergi Pompermayer
- Coreografia: Ana Pérez
- Escenografia: Alejandro Andújar
- Orquestra: Ensemble Conservatori Liceu
Repartiment
- Rossini: Frederico de Oliveiras
- Ross: Toni Viñals
- Isabella: Neus Pàmies
- Cenerentola: Mar Esteve
- Fiorello: Joan Garcia Gomà
- Basili: Xavi Fernández
- Guillem: José Manuel Guinot
Més informació de l'espectacle familiar La cuina de Rossini al web del Liceu.
- Dissabte 23 d'abril: 10.15 h i 12.45 h
- Diumenge 24 d'abril: 11 h
Durada total aproximada: 1 hora i 15 minuts