Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Carnaval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Inici: 09/02/2024
Fi: 11/02/2024
Places i carrers
VandellòsMunicipi: Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Detall
Descripció

La rua infantil, que s’ha recuperat i estarà amenitzada per la Xaranga Bandsonats, el divendres 9 de febrer, a partir de les 17.30 h. El punt de partida i d’arribada serà la Plaça Catalunya, on després se servirà un berenar al més petits i hi haurà una guerra de confeti i minidisco amb la Marieta Voltereta.

El recorregut de la rua del dissabte 10 de febrer i la nova ubicació de l’arc de llums on els participants fan els seus balls i on el jurat del concurs de disfresses en pren nota: la Plaça Berenguer d’Entença, en lloc de l’avinguda Via Augusta.

La rua de Carnaval començarà a les 18.30 h (després del pregó del rei/reina Carnestoltes previst a les 18 h davant de la Casa de la Vila) hi prendran part gairebé 700 persones, repartides en 45 colles. Posteriorment, a partir de les 21.30 h, tindrà lloc el sopar al poliesportiu municipal i l’actuació de diversos dj’s locals. El mateix dissabte, a mitjanit, es lliuraran els premis del concurs de disfresses (enguany en lloc de donar-se premis en metàl·lic s’entregarà als guanyadors i guanyadores uns vals per gastar als negocis locals). A continuació, a les 00:30 h, s’oferirà el concert del grup de versions Balahits i una altra sessió de dj’s locals.

El diumenge 11 de febrer, l’enterrament de la sardina a la Plaça Catalunya. Els anys anteriors aquest acte se celebrava el dimecres de cendra, però l’Associació de Penyes Sant Roc ha decidit traslladar-lo al diumenge, amb la voluntat que tingui més participació. Consistirà en una rua mortuòria, prevista a les 11.30 h, a càrrec de la Colla Jove i Colla Vella i tabalers del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant; en la incineració i enterrament de la sardina, a les 12 h; i, com a novetat, en un vermut musical amb dj’s locals i coca de recapte per a tots els assistents. S’anima tots els grups participants de la rua a anar vestits de negre, per expressar conjuntament el dol per la mort de Sa Majestat Carnestoltes.

A Vandellòs, se celebraran els actes tradicionals. La festa també començarà el divendres 9 de febrer. Per aquest dia, l'Associació de Famílies d’Alumnes Vall de Llorers, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha organitzat una rua pels carrers del poble. El punt de concentració, a les 17 h, serà la Plaça Drs. Gil Vernet. Després, el Rei Carnestoltes llegirà els seus versots infantils al pavelló esportiu municipal, on hi haurà jocs i xocolata calenta per a tothom.

I per al dissabte 10 de febrer, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) ha organitzat, amb la col·laboració de l'Ajuntament: la rua pels carrers del poble (a partir de les 18 h, des del camp de futbol) amb parada a la plaça Drs. Gil Vernet per la guerra de confeti, el concurs de disfresses al pavelló esportiu, a les 20 h; i el sopar amb ball a càrrec de l’orquestra Aquarium, a partir de les 21.30 h (els tiquets es poden comprar a l’Agrobotiga fins al dijous 8 de febrer).

També et pot interessar...

Tarraco Viva. El Festival Romà de Tarragona
Inici: 13/05/2024   Fi: 26/05/2024
Amfiteatre romà, Muralles, Forum Provincial, Circ i Teatre romà... i altres espais
Tarragona i altres poblacions
Dies de llibres a Cambrils
Inici: 03/04/2024   Fi: 24/04/2024
Sala Àmbits - Centre Cultural i altres espais
Cambrils
Visita virtual al Centre de Lectura de Reus
Inici: 09/09/9999  
Centre de Lectura de Reus
Reus
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals