Cicle de conferències "El suro i el vi. Un patrimoni a conservar. Uns sectors econòmics a potenciar"
Descripció
El cicle de conferències "El suro i el vi. Un patrimoni a conservar. Uns sectors econòmics a potenciar" consta de 2 confèrències, una taula rodona i una sessió amb tast de vins i tast sensorial de suro.
Programa
- Divendres 19 de gener: conferència "Aspectes claus de l'elaboració d'escumosos de llarga criança" a càrrec de Joan-Miquel Canals, professor d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona)
- Divendres 1 de març: taula rodona "Les sinèrgies entre el sector surer i el vinícola. Reptes i oportunitats". Hi participen Joan Puig (Francisco Oller), Raül Vigas (J. Vigas, SA), Roc Gramona (Bodegues Gramona), Carme Casacuberta (presidenta de la DO Empordà) i Josep Plaja, periodista i que actuarà de moderador.
- Divendres 15 de març: conferència "Vinseum i el llegat cultural del vi" a càrrec de Xavier Fornós, director de Vinseum (Museu de les Cultures del Vi de Vilafranca del Penedès)
- Divendres 12 d'abril: tast de vins i tast sensorial de suro a càrrec de Pau Albó (enòleg, Universitat de Girona) i Gema Guerrero (tècnica de laboratori de la Fundació Institut Català del Suro)
Hi ha aforament limitat.
https://www.udg.edu/ca/Portals/57/UdGEventsNews/30165/Media/Document/Programa_conferencies2024.pdfCicle de conferències "El suro i el vi. Un patrimoni a conservar. Uns sectors econòmics a potenciar"
Dates i horari
Inici:
19/01/2024
Fi:
12/04/2024
Horari:
- Totes les sessions es fan a les 19 h.
Espai
Placeta del Museu del Suro, s/n
PalafrugellBaix Empordà
972 307825
Entrades
Entrada gratuïta
Organitzadors