Àmbits
Quan?
Botó que permet agafar la meva ubicació per defecte
Segueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals

 

Campanya de suport a l'activitat cultural

La cultura és un bé essencial que cal preservar i fomentar.  Comprendre el sentit transformador de la cultura és clau. Només amb una connexió estreta entre el sistema educatiu, el sistema cultural i el sistema de comunicació aconseguirem una societat sana, creativa, crítica i feliç.

 

 

La cultura no es fa sola. La construïm tots dia rere dia, amb cada acció que fem, cada sèrie, obra de teatre, pel·lícula o obra d’art que creem i mirem; amb cada llibre que escrivim i llegim; amb cada cançó que escoltem, cantem i ballem; amb cada llengua que parlem, i amb cada associació cultural en què participem.

 

La cultura la fa tota aquella gent que, de diferent manera, la treballa cada dia.

 

Després d’un llarg període de pandèmia, el consum cultural es va veure reduït en totes les seves formes.  Els darrers mesos, no obstant, estem veient una recuperació dels diferents sectors que encaren amb un optimisme contingut el període final de l’any.

 

En aquest context, el Departament de Cultura ha decidit llançar la campanya “Emociona’t”. Una campanya que s’adreça directament al ciutadà, al públic, a tots i totes perquè gaudeixin de tot el que se’ls proposa des del món cultural.

 

Un lema, “Emociona’t”, que és probablement un dels més usats per totes les disciplines artístiques i culturals, perquè l’art, la música, els llibres... ens emocionen!

 

#comparteixcultura
Sovint no ens emocionem sols, ens emocionem en companyia o pensant en algú, per això la campanya centra part del seu missatge en la importància de compartir la cultura, de viure-la amb els que ens envolten, de compartir uns moments que només la cultura pot generar, i més en una època de l’any on ens tornem a ajuntar i ens retrobem. Sempre mantenint l’ús de la mascareta i seguint les indicacions de seguretat davant del COVID-19.

 

#regalaemocions
És precisament aquesta època de final d’any quan hi ha un increment important de consum cultural, tant d’arts en viu com de llibres, música, museus, circ… En definitiva en totes, les seves disciplines. De fet, les festes de Nadal han estat sempre un moment molt propici no només per consumir cultura sinó per regalar-la a amics i familiars.

 

Un tret molt especial d’aquesta iniciativa és que compta amb la complicitat de diferents agents del sector i equipaments nacionals, que han estat involucrats en la seva definició.

 

A més, és una campanya pensada per a tot el territori, per a tota la cultura, per a tota la ciutadania.

 

Així doncs, animem des d’aquí a totes les entitats, associacions, institucions, equipaments, companyies, artistes, creadors que se sumin a la campanya, que la facin seva, que aprofitin el “momentum” que es generarà i animin així a la ciutadania a gaudir, participar i emocionar-se amb tot el que la cultura els proposa.

 

 

DESCÀRREGUES
'Emociona't' és una campanya multicanal, amb presència a televisió, cinemes, ràdio, mitjans escrits i digitals, xarxes socials i espais exteriors (opis, metro i estacions de ferrocarril).
Exteriors
Bàners
XarxesSegueix-nos a: Facebook Twitter Instagram Pinterest

Agenda Cultural Virtual

Selecció d'activitats digitals